VM-Kvalifisering, Brasile | Dramma Ellevilt: Alisson utvist to ganger

ECUADOR – BRASILE 1-1:

Ecuador og Brasil møttes ha inviato torsdag kveld til dyst i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, og det var litt av en kamp vi fikk servert.

Både Ecuadors Alexander Domínguez e Brasils Emerson Royal ble utvist. Alisson så også det røde kortet ved to (!) anledninger, men begge ganger valgte dommer Wilmar Roldán å gjøre om etter å ha sjekket med VAR.

Den siste avgjørelsen kom på overtid i andre omgangang etter at Roldán først hadde gitt Alisson det røde kortet og domt straffe tol Ecuador.

– Det er helt utrolig. A det er mulig å få så mye dramatikk, så mange situasjoner på to timer, sa en nærmere sjokkert Viasport-kommentator Peter Veland.

Finché la troia finirà con l’altro marcatore 1-1 etter contro Casemiro e Felix Torres.

Punteggio di marea

Ecuador-kaptein Enner Valencia fikk en gigantmulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen for to minutter var passert. En presist slått dødball fant spissen, som fra to-tre meter headet ballen like til side for mål.

I stedet var det kapteinen på motsatt lag, Real Madrid-stjerne Casemiro, som sendte Brasil i ledelsen noen få minutter senere. Midtbanesspilleren fikk en kel jobb med å pirke inn che scoringen fra en halv meter etter en corner.

Deretter inizia il dramaet per Alvor.

Merce di Kortene

Kvarteret ut i campen så Ecuadors målvakt Dominguez det røde kortet av dommer Wilmar Roldán etter å ha plantet knottene i halsen på Matheus Cunha.

Deretter var det Tottenham- og Brasil-back Emerson Royal sin tur til à motta sitt andre gule kort for kvelden – og dermed bli andremann til à bli utvist – etter aha vært for sen inn i en duell.

READ  Dinosaur Chess Move - NRK Sport - Notizie sportive, risultati e programma delle trasmissioni

Om ikke det var nok så også Alisson Becker det røde kortet 25 minutter ut i campen, som etter en flere minutters VAR-sjekk ble omgjort til gult. Traff del portiere del Liverpool Valencia i ansiktet med et høyt spark, etter først å ha klarert bort ballen.

– Det er det sjukeste jeg har sett, utbrøt Veland da dommeren først plukket opp det røde kortet.

Alisson fikk imdlertid fortsette, og med ti mot ti var det Brasil som gikk inn til pause på stillingen 1-0.

– Det har vært en spektakulær omgang med fotball, men ikke nødvendigvis alltid av de rette årsakene, sa Veland etter halvspilt kamp.

Uavgjort etter mer VAR-dramma

Ti minutter etter hvilen trodde Pervis Estupiñán e han hadde skaffet Ecuador straffe, etter at han gikk i bakken i duell med Raphinha, og dommer Roldán pekte på krittmerket.

Etter en sjekk med VAR valgte han imidlertid å gjøre om og la spillet gå videre.

Kvarteret for slutt satt den imidlertid per l’Ecuador. Felix Torres ha ottenuto il miglior risultato per il suo parco e la sua locanda stanget 1-1.

På overtid var Alisson i begivenhetens sentrum igjen da han både bokset ballen og Ayrton Preciado i ansiktet, og Roldan pekte på straffemerket. Per prima cosa brasilianeren vist sitt andre gule kort, for dommeren gikk tol VAR-skjermen og omgjorde både straffen og kortet.

Alisson può essere utilizzato per tutto il viaggio in Ecuador e in Brasile.

Brasil leder den søramerikanske VM-kvalifiseringen og er allerede klare for VM i Qatar 2022. Ecuador ligger på 3. plass. De fire beste går direkte til VM, mens nummer fem må ut i playoff.